نمایش از 07 آذر 1391
پرینت

سرمازدگی در کمین مناطق جنوبی کشوردر مناطق جنوب شرقی کشور با توجه به کاهش دما از سرمازدگی و بروز آفات در محصولات کشاورزی مراقبت شود.

رئیس اداره هواشناسی کشاورزی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) با اعلام این مطلب گفت: در نواحی جنوب شرقی کشور شرایط اقلیمی برای بروز آفت کنه زرد مناسب است. برای جلوگیری از بروز این امر با کارشناسان مربوطه مشورت شود.

مسعود حقیقت افزود: جالیزکاران برای جلوگیری از سرمازدگی محصولات در طول شب و اوایل صبح، کشت زمینی خود را گرم نگه دارند و با توجه به افزایش ابر و رطوبت نسبی دما از تهویه مناسبی استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد: در مناطق جنوبی نیز با در نظر گرفتن پیش‌بینی بارش افزایش رطوبت نسبی هوا، احتمال بروز بیماری‌های قارچی وجود دارد. لذا توصیه می‌شود بعداز اتمام بارش‌ها نسبت به استفاده از سموم قارچ‌کش در مزارع اقدام و سیستم تهویه گلخانه‌ها و مرغداری‌ها تنظیم شود.

حقیقت با بیان اینکه در سواحل دریای خزر با وجود ناپایداری هوا از انجام عملیات خاک‌ورزی خودداری شود، ادامه داد: پس از اتمام بارش‌ها، کشاورزان کشت دوم محصولات گندم، جو، تریتیکاله، سبزیجات غده‌ای نظیر سیر، ترب و باقلا اقدام کنند.

رئیس اداره هواشناسی کشاورزی تصریح کرد: در مناطق غربی و شمال غربی کشور نیز به‌دلیل کاهش نسبی دما از گلخانه‌ها، مرغداری‌ها، کندوهای زنبورعسل و دامداری‌ها محافظت شود.

منبع : خبرگزاری ایانا

نوشتن دیدگاه


آمار بازدید سایت

2581450
امروزامروز754
دیروزدیروز1995
این هفتهاین هفته3549
این ماهاین ماه25487
آمار کلآمار کل2581450
کاربران وارد شده: 0
مهمان: 119
شما اینجا هستید:   خانه اخبارگزیده اخبار داخلی اتحادیه و استانیسرمازدگی در کمین مناطق جنوبی کشور

طراحی و اجرا توسط شهرام عطریان