
پنجمین كنگره علوم دامی ایران روزهای هشتم و نهم شهریورماه میزبان متخصصین این حوزه است تا به معرفی آخرین فناوری ها در جهت بهبود كمیت و كیفیت محصولات دامی بپردازند .
دبیر پنجمین كنگره علوم دامی عصر چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت : دراین كنگره كه قرار است در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شود ، آخرین دستاوردهای نوین علمی در جهت ارتقای دانش علوم دامی ارایه می شود.
سعید انصاری افزود: ارایه نتایج پژوهش های انجام شده در حوزه های مختلف علوم دامی، تعامل و هم اندیشی و مبادله اطلاعات بین صاحب نظران، پژوهشگران و فعالان صنعت دام و طیور از اهدافی است كه با برگزاری این كنگره پیگیری می شود.
وی تصریح كرد: این كنگره با محوریت ژنتیك و اصلاح نژاد دام، تغذیه نشخواركنندگان، تغذیه طیور، فیزیولوژی دام، مدیریت آبزیان، زنبورعسل و كرم ابریشم برگزار می شود.
انصاری افزود: از مجموع یك هزارو 800 مقاله ارسالی به دبیرخانه كنگره ، یك هزارو 400 مقاله مورد تایید قرار گرفته است كه در این كنگره 340 مقاله به صورت سخنرانی و یك هزارو 60 مقاله در قالب پوستر ارایه می شود.
دبیر پنجمین كنگره علوم دامی اظهارداشت: همچنین یك روز قبل از برگزاری كنگره علوم دامی ایران (هفتم شهریور) سه كارگاه تخصصی یك روزه از ساعت 8 صبح تا 18 همان روز در این دانشگاه برگزار می شود.
وی گفت: درحاشیه پنجمین كنگره علوم دامی ایران نمایشگاهی در فضایی به وسعت 400 متر و در قالب 25 غرفه برپا می شود.
انصاری افزود: در این نمایشگاه مراكز تولیدی و تعاونی ها دستاوردها و پیشرفت های خود را به مدت دو روز به معرض نمایش می گذارند.
كنگره علوم دامی هر دو سال یكبار به منظور ارایه دستاوردهای نوین و بررسی مشكلات صنعت دام و طیور كشور برگزار می شود. چهارمین كنگره علوم دامی ایران سال 89 در دانشگاه تهران برگزار شد.
اطلاعات بیشتر در مورد این کنگره در این آدرس قابل دسترسی است.