پرینت

ورشکستگی لبنی‌ها با سیاست نادرست قیمت‌گذاریدبیر انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی ایران در ارتباط تلفنی با شبکه افق گفت: صدا و سیما باید به جای ترویج سرکوب قیمت، فرهنگ قیمت‌گذاری صحیح را به مردم آموزش دهد.


رضا باکری گفت: در درجه اول بین گرانی و گران‌فروشی باید تفاوت قائل شد.گرانی‌ها ناشی از تورم ذاتی اقتصاد ایران است و به هیچ‌وجه به یک رشته تولیدی معین از جمله صنعت لبنیات ارتباط ندارد. بنابراین بیان کردن گرانی‌ها با عنوان گران فروشی اذهان عمومی را به خطا راهنمایی می‌کند‌.


وی ادامه داد: سیاست نادرست قیمت‌گذاری منجر به ورشکستگی کارخانه‌های لبنی می‌شود. شیوه و نحوه اداره بازار دچار اشکال است. باید سیاست‌ها را به‌گونه‌ای تغییر دهیم که تغییرات را قبل از شروع سال بررسی کرده و نتیجه آن را به شرکت‌های تولیدی اعلام کنیم و شرکت‌ها هم در ابتدای سال مطابق آن کالاهای خود را به عرضه برسانند؛ بنابراین باید شیوه قیمت‌گذاری تغییر کند. دبیر انجمن صنایع لبنی افزود: دستورالعملی در رابطه با قیمت‌گذاری کالاهای تولید داخل کشور وجود دارد که به تولید‌کننده ابلاغ می‎شود. تولید‌کننده براساس این دستورالعمل قیمت کالای موردنظر را تعیین و پس از تایید سازمان به فروش می‌رساند.


درصورتی که پس از بررسی توسط دفاتر قانونی قیمت مورد نظر با قوانین مربوطه تناقضی نداشته باشد کالا در دسته فروش قرار می‌گیرد، در غیر این صورت از فروش آن با قیمت جدید جلوگیری و به موارد مربوطه رسیدگی خواهد شد.وی افزود: سازمان حمایت و ستاد تنظیم بازار براساس هزینه‌های ثبت شده در دفاتر قانونی شرکت‌ها درحال بررسی افزایش قیمت‌ها هستند و ظرف یک هفته آینده تکلیف نهایی قیمت‌ها تعیین می‌شود.

منبع: سایت روزنامه دنیای اقتصاد
1399/03/24

 

آخرین به روز رسانی یکشنبه, 25 خرداد 1399 00:54

نوشتن دیدگاه


آمار بازدید سایت

2551764
امروزامروز130
دیروزدیروز145
این هفتهاین هفته3382
این ماهاین ماه6712
آمار کلآمار کل2551764
کاربران وارد شده: 0
مهمان: 15
شما اینجا هستید:   خانه اخبارگزیده اخبار خبرگزاری هاورشکستگی لبنی‌ها با سیاست نادرست قیمت‌گذاری

طراحی و اجرا توسط شهرام عطریان